Camelback House
Phoenix, Arizona

Het leef- en eetgedeelte van het huis van L. Ron Hubbard in Phoenix, die volledig in de oude staat is teruggebracht en waar hij zijn onderzoek naar het spirituele verrichtte.
Toen L. Ron Hubbard de menselijke geest in 1952 isoleerde en identificeerde, richtte hij de Scientology religie op. Haar eerste formele organisatie was de Hubbard Associatie van Scientologen in Phoenix, Arizona.

Daar schreef L. Ron Hubbard de eerste basisboeken van Scientology – vooral in zijn huis aan de voet van de bekende Camelback Mountain in Phoenix. Hier hield hij ook informele discussies met studenten die zeven Theorie- en Onderzoekscursussen en drie congressen bijwoonden in nabij gelegen gebouwen.

Displays die te zien zijn in het nu geheel herstelde Camelback House tonen L. Ron Hubbard´s ontdekking van het spirituele wezen als opzichzelfstaand van het lichaam en het verstand; zijn ontwerp van het oorspronkelijke Scientology Kruis en reversspelden; de opnameapparatuur die gebruikt werd om de bijna 600 lezingen te behouden die hij van de lente van 1952 tot de lente van 1955 gaf, en de camera die hij gebruikte om de opkomst van de enige religie van de 20e eeuw vast te leggen.

Vandaag de dag bezoeken scientologen het Camelback huis van de heer Hubbard om over zijn avonturen en uitdagingen te leren bij het ontdekken en identificeren van de menselijke geest en het oprichten van de Scientology religie. Hier volgen scientologen het onderzoeksspoor van L. Ron Hubbard dat leidde tot de ontdekking van de menselijke ziel.