L. Ron Hubbard
Prijzen & Erkenningen

L. Ron Hubbard’s roem als schrijver, filosoof en filantroop is duidelijk vanwege de duizenden prijzen en proclamaties die hem ten deel zijn gevallen.

Ieder jaar erkennen honderden overheidsfunctionarissen, organisaties en groepen uit de hele wereld, die tezamen miljoenen mensen vertegenwoordigen, de effectiviteit en impact van
Hubbard’s ontdekkingen – van zijn oplossingen voor ongeletterdheid en immoraliteit tot zijn oplossingen voor drugsmisbruik en criminaliteit.

Daarnaast zijn er, als een van de meest gelezen en geprezen schrijvers ooit, de prijzen en zijn prestaties op het terrein van de kunsten.

Hieronder volgt slechts een kleine selectie van de erkenningen en prijzen voor zijn werk als filantroop, schrijver en Grondlegger van Dianetics en Scientology.

 

Hubbard’s technologieën voor drugsrehabilitatie en ontgifting, rehabilitatie van criminelen, geletterdheid en zijn gezond verstand gids voor een beter leven – De Weg naar een Gelukkig Leven – hebben bijna een miljard mensen in zo’n 170 landen geraakt.

Slechts één voorbeeld onder velen is de Leeuwkop Gevangenis – de streng beveiligde gevangenis buiten Johannesburg in Zuid-Afrika...

Kom meer te weten

Alles bij elkaar vormen de werken van L. Ron Hubbard over Dianetics en Scientology de grootste samenhangende verklaring over het menselijk verstand en de geest – meer dan 10.000 geschriften en 3000 opgenomen lezingen. Daarin staan de antwoorden op de grootste mysteries van het leven: het enigma van het bestaan, het raadsel van de dood, het verwezenlijken van staten die in eerdere literatuur niet eens is beschreven...

Kom meer te weten

Naast zijn werk als de Grondlegger van Dianetics en Scientology is
L. Ron Hubbard een van ’s werelds meest gelezen schrijvers van populaire fictie, met internationale verkopen van zo’n vijftig miljoen boeken en een oeuvre dat vijftig jaar beslaat.

Als gevolg daarvan en als blijk van de omvang van zijn literaire oeuvre en nalatenschap, zijn er zijn drie Guinness Wereldrecords...

 

Kom meer te weten